icon
icon
icon
icon

"Ние сме компанија која што се фокусира на квалитет и перфектна реализација"

КАЈ НАС МОЖЕТЕ ДА ДОБИЕТЕ ПЕЧАТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ ОД СЕКАКОВ ТИП НА НАЈВИСОК КВАЛИТЕТ

Нашата понуда на услуги е разновидна - од осмислување и предлагање на производ до негово претворање во реалност и испорака на бараното место. Многу од клиентите кои имаат сопствен дизајн или идеа ја реализираат соработувајки директно со нашиот графички оддел, а голем број од клиентите доаѓаат до готов производ буквално по телефон.

ЛИСТА НА УСЛУГИ

  • Офсетно печатење

    Секаков вид хартија до B1 формат.

  • Графички дизајн

    дизајнирање и подготовка за печат

  • Фина обработка

    на печатени пакувања и луксузни материјали

ПОСЛЕДЕН ПРОЕКТ

 

ПОВЕЌЕ ЗА DATA PONS

Data Pons e ISO сертифицирана.

Поддржува разни хуманитарни и други настани: Билив Стронг, Пампур, параглајдинг, Врело, Специјална олимпијада.

casquette nike 6.0
chaussure nike a scratch
nike air max store online
soldes blazer nike chaussure en ligne
produire des nouveau flyknit air max
jordan vi
magasin air max 2011 pas cher
Chaussures Jordan Trunner Dominte Pro Homme H3 Noir Bleu